Tuinhuis met overkapping: mooi en praktisch

Een tuinhuis met overkapping vergroot de aantrekkingskracht van jouw woonhuis, terwijl het een mooie plek is die jou beschut tegen regen en zon. Het meest voor de handliggende gebruik van een tuinhuis met of zonder overkapping is als opslagruimte.

Tuinhuizen zijn net als schuren en bieden de perfect opslag voor spullen al seizoensdecoraties, opslagbakken, fietsen, buitenuitrusting en nog veel meer. Bewaar vuilnisbakken, paraplu’s, bezems, schoppen en andere weers onbestendige artikelen binnen handbereik. De overkapte veranda is de spreekwoordelijke kers op de taart. Hier kun je bijvoorbeeld heel handig planten, kruiden en ander delicate vegetatie laten groeien.

Tuinhuis met overkapping: handig bij een zwembad

Een tuinhuis is de ideale partner voor een zwembad. Waarom? Je kan het heel handig omvormen tot kleedkamer of buitenkeuken. Dan wordt een duikje nemen in het zwembad nog aangenamer. Je hoeft dan niet meer met je natte zwemkleding door het huis te lopen en de hele boel nat te maken. Je kan dan alles gewoon buiten doen. Ook is het een handig berghok voor gereedschappen en zwembad middelen – nodig voor het onderhoud van een zwembad.