Pedicure salon Den Haag

Nagelstudio

Een goede kwaliteit Pedicure salon Den Haag is lastig te vinden. Toch heeft James Massagetherapie het voor elkaar gekregen. James Massagetherapie is na zijn opleiding een aantal jaar geleden met een massagesalon en heeft door de jaren heen uitgebreid en een team opgebouwd. Nu heeft de salon een hele brede collectie aan opties waar je uit kan kiezen als klant. Ze kunnen alles behandelen van je voeten tot aan je kruin. Hier zijn ze als bedrijf heel trots op. 

Voetbehandeling

De website van James Massagetherapie

De website van James Massagetherapie zit goed in elkaar. je kan alles wat je zoekt over de behandelingen en het bedrijf eenvoudig vinden op de website. Verder kan je de geschiedenis van het bedrijf zien en lezen waarom James eigenlijk voor zichzelf is begonnen en wat zijn doel was met het bedrijf wat hij een aantal jaar geleden heeft opgezet. Verder staat op de website een rijtje met alle mogelijkheden die ze hebben met informatie over de diensten.

Goede klantbeoordeling

De klanten die je voorgingen zijn heel tevreden over de diensten en op de manier waarop ze behandelt zijn. Hier is James ook heel trots op, omdat hij hier veel tijd aan besteed en de klanten zo tevreden mogelijk wil maken.