Landelijk moderne keuken is pure verwennerij

landelijk moderne keuken

Mijn huis staat op het platteland. Ik heb koeien, schapen en geiten. Voor de hobby. Ik ben namelijk gepensioneerd en heb dit huis een jaar geleden gekocht. Midden op het Friese platteland. Ik kom zelf uit de stad, maar was op zoek naar rust. Na een half jaar verbouwen was eindelijk mijn droomhuis klaar, op de keuken na. Ik wilde namelijk een landelijk moderne keuken die past mijn huis. Dat was nog geen eenvoudige opgave. Veel winkels heb ik bezocht, tientallen websites ben ik afgegaan. Ik kon maar niet vinden wat ik zocht. Mijn nieuwe buurman in Friesland had bij deze winkel een keuken gekocht en raadde mij aan om hier eens te gaan kijken. Wat een keuze! Prachtig. Binnen een half uur had ik mijn landelijk moderne keuken gevonden. En ik werd in dit half uur niet benaderd door een verkoper, wat ik heel fijn vind. Daarna heb ik mijn vragen afgevuurd op een verkoper die overigens alles goed wist uit te leggen. Het plaatsen ging prima.

landelijk moderne keuken

Eindelijk klaar

Met deze droomkeuken is mijn huis eindelijk klaar. Het is nu iedere dag genieten. Met mijn droomkeuken als stralend middelpunt. Wat een super aankoop is dit geweest. Bij een super winkel met een prachtig assortiment en een prima service!