Kozijn op maat

Voor het werk was ik op zoek naar kozijnen. Aangezien dit niet iets is dat we elke dag aankopen, maar het eerder toevallig was, wist ik dus niet waar te starten. We zijn dus op zoek gegaan via het internet. Wanneer ik op zoek ging op het internet met het zoekwoord kozijn op maat, kwam ik terecht op deze webshop. Mijn ervaring met deze webshop deel ik graag met jullie hieronder.

Hoe heb ik de aankoop bij dit bedrijf ervaren?

Ik kan heel kort zijn: mijn ervaring met het bedrijf was zeer positief. De medewerkers waren zeer vriendelijk wanneer je vragen had. Bovendien heb ik dit kozijn op maat online besteld en laten leveren, en was dit heel snel geleverd. Bovendien was dit alles ook steeds zeer betaalbaar. Op de website kan je zien dat ze een gemiddelde score behalen van 8,9/10 voor klanttevredenheid. Deze score is dus zeker terecht volgens mij.

Kortom, voor mij was dit een slimme aankoop bij deze webshop. Ik raad ze graag aan aan anderen! Wanneer ik nog eens kozijnen op maat zoek, dan zal ik zeker terug gaan naar deze webshop en daar iets bestellen.