Een echte Pastoe kast

Toen ik zo’n 35 jaar geleden op mijzelf ging wonen in mijn eerste appartementje had ik eigenlijk maar één wens: het moest er strak uitzien en dus niet te vol staan. Omdat ik voor het eerst meubels moest aanschaffen ben ik op zoek gegaan naar wat ik nu écht mooi vond. En zo liep ik op een dag bij Pastoe kast in Utrecht naar binnen ‘om eens te kijken’. Kort samengevat, ik was meteen verkocht van wat ik daar aantrof en niet veel later stond er een prachtige kast uit de L-serie in mijn nagelnieuwe appartementje te pronken. Dat ik ook nog een tijdje op tuinstoelen heb gekampeerd deed aan de schoonheid van de kast niets af. Ik was zo trots als een pauw.

Desgin for life

Inmiddels ben ik 35 jaar verder, getrouwd, vader en zelfs opa, maar de Pastoe L-serie kast staat nog steeds in ons huis. Het heeft al vele verhuizingen doorstaan, maar vormt nog steeds een markant baken in ons huis. Met de strakke vormgeving heeft het ondanks het verder wat gemêleerde interieur toch zijn eigen plek verworven en is het nog steeds een prachtig onderdeel van onze woonkamer. Het is voor mij de bevestiging dat Pastoe daarom echt voor ‘design for life’ staat.